Menu
Your Cart

Violin

Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
Violin
14,89€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,01€
  • Stock: Παράδοση σε 8-10 ημέρες
  • Κωδικός: TG604K
ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΒΙΟΛΙΟΥ- Είναι ένα αντίγραφο του κλασικού βιολιού σε  κλίμακα, με απλές γραμμές που περιγράφουν το σχήμα του οργάνου, κοίλο και σκαλιστό για να αναδείξει την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, εξαίσιο και κομψό!

Ιστορία βιολιού Capriccio
Το σύγχρονο βιολί έχει μια ιστορία άνω των 300 ετών. Είναι ένα από τα σημαντικότερα όργανα της δυτικής μουσικής από τον 17ο αιώνα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά λεπτή τέχνη. Το βιολί ήταν πάντα ενεργό σε σόλο, κοντσέρτα, συμφωνίες και άλλες εκτελέσεις με μεγάλη γκάμα και πλούσια εκφραστική δύναμη. Από τη γέννησή του, έχει αγαπηθεί από τους ανθρώπους και είναι γνωστό ως η "βασίλισσα των μουσικών οργάνων".
Το βιολί έχει μακρά ιστορία ως συλλογή. Από την αρχική ευρωπαϊκή βασιλική οικογένεια, στους δασκάλους της κλασικής εκτέλεσης, στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς τραπεζίτες και μεγιστάνες της βιομηχανίας από τον 19ο έως τον 20ό αιώνα, η συλλογή και η προσαρμογή διάσημων βιολιών έγινε συνήθεια της ευρωπαϊκής ανώτερης κοινωνίας για να επιδεικνύει τον πλούτο και να δείχνει καλλιτεχνικό γούστο, και ακολουθήθηκε από τις μεταγενέστερες γενιές εκτελεστών και πλούσιων ανθρώπων.
Με βάση αυτό, η ROKR ανέπτυξε ένα τρισδιάστατο ξύλινο παζλ βιολιού, το οποίο έχει κλασικό και κομψό σχήμα. Χρησιμοποιεί λεπτά σύρματα ως χορδές για να μεγιστοποιήσει την κλίμακα του βιολιού. Είναι πολύ κατάλληλο για να τοποθετηθεί στο τραπέζι ως συλλογή.

Οικολογικό Προϊόν: Τα τρισδιάστατα πάζλ της Robotime είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ, χωρίς να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες. Είναι φιλικά πρός το περιβάλλον και ασφαλή ως προς τη χρήση τους. Η Robotime κατέχει Διεθνείς Πιστοποιήσεις (Forest Management Certification: FSC, Business Social Compliance Initiative: BSCI, Facility and Merchandise Authorization, is the certification authorized by Disney: DISNEY FAMA, Toy Safety Testing: EN 71-1-2-3, Electromagnetic Compatibility: EMC, American Society for Testing and Materials - Standard Consumer Safety Specification for Toy Safety: ASTM F963, Electric Toys - Safety Standard: EN 62115, Conformitè Europëenne Mark: CE, UK Conformity Assessed Marking: UKCA, Federal Communications Commission: FCC).

3D Laser Cutting Technology: Η απόλυτη ακρίβεια στην κοπή των κομματιών, το καθιστά εύκολο ως προς τη συναρμολόγηση!

Ποιοτικός Χρόνος: Η ενασχόληση με τα πάζλ βοηθάει στη συγκέντρωση, ενισχύει τη μνήμη και μειώνει τα επίπεδα άγχους! Τα παιδιά και οι ενήλικοι αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η δημιουργική σκέψη, η συνεργασία, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η επίλυση προβλημάτων και η οργάνωση. Το αίσθημα της ικανοποίησης, όταν βλέπετε το δημιούργημά σας, βελτιώνει τη διάθεση και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας!

Επιλογή Δώρου: Αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για δώρο τόσο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και για εσάς! Το κάθε πάζλ είναι ένα έργο τέχνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στο σπίτι ή στο γραφείο, αλλά και σε κάποια σχολική εργασία!


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή

Video

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά
Κομμάτια62
Προτεινόμενη Ηλικία8+
Ομάδες Κομματιών0-99
Βαθμός Δυσκολίας (1-6)2
Διαστάσεις Κατόπιν Συναρμολόγησης (Μ x Π x Υ)15 x 8 x 15 cm
Οδηγίες ΣυναρμολόγησηςΟι οδηγίες είναι γραμμένες στα Αγγλικά. Η χρήση κόλλας είναι προαιρετική.
ΥλικόΚόντρα Πλακέ, Χαρτί