Menu
Your Cart

The Great Big Ben Tower

The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
The Great Big Ben Tower
Αποστολή χωρίς χρέωση μεταφορικών
Το είδος αυτό αποστέλλεται χωρίς χρέωση μεταφορικών
64,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 52,41€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: MT077

Η κατασκευή του πύργου ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου 1843. Ο Πύργος της Ελισάβετ, αρχικά αναφερόμενος ως Πύργος του Ρολογιού, αλλά πιο γνωστός ως Big Ben, υψώθηκε ως μέρος του σχεδιασμού του Charles Barry για το νέο παλάτι του Westminster, αφού το παλιό παλάτι καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό από πυρκαγιά στις 16 Οκτωβρίου 1834. Αν και ο Barry ήταν ο κύριος αρχιτέκτονας του νεογοτθικού παλατιού, στράφηκε στον Augustus Pugin για το σχεδιασμό του Πύργου του Ρολογιού, ο οποίος μοιάζει με προηγούμενα σχέδια του Pugin, συμπεριλαμβανομένου ενός για το Scarisbrick Hall στο Lancashire.

Ο κύριος πύργος του ρολογιού στην πιο ισχυρή χώρα της Ευρώπης, που χτυπάει καμπάνες που ακούει όλος ο κόσμος και ολόκληρο το κατεστημένο ελέγχει το ρολόι. Αξίζει πολλές αναφορές. Κινηματογράφος, λογοτεχνία, δισεκατομμύρια selfies, δεκάδες δισεκατομμύρια αναφορές. Αναμφίβολα, ο Πύργος της Ελισάβετ, το πιο αναγνωρίσιμο μέρος του Αβαείου του Ουέστμινστερ και σύμβολο του Λονδίνου και του Ηνωμένου Βασιλείου γενικότερα, έχει τόσο πολιτιστική όσο και τεχνική αξία. Ένας από τους ψηλότερους πύργους ρολογιού στον κόσμο, ύψους 96 μέτρων, χτίστηκε το 1859. Έχει ένα μοναδικό ρολόι που λειτουργεί ακόμα και σήμερα και έξι καμπάνες, η κύρια ζυγίζει 13,7 τόνους και ονομάζεται Big Ben. Συχνά ο ίδιος ο πύργος ονομάζεται επίσης έτσι. Ο Πύργος της Ελισάβετ είναι ένα αξιόλογο αντικείμενο για μοντελοποίηση και συλλογή.

Οι σχεδιαστές του Metal Time δημιούργησαν το μοντέλο "The Great Bell" DIY βασισμένο στις αναλογίες και την εμφάνιση του διάσημου πύργου ρολογιού του Λονδίνου.

Όπως και το πρωτότυπο, το μοντέλο περιέχει πολλές λεπτομέρειες που θα ευχαριστήσουν τους οπαδούς της ανεξάρτητης τεχνικής δημιουργικότητας. Και ναι, δείχνει την ώρα λόγω του ηλεκτρονικού μηχανισμού ρολογιού. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε νυχτερινό φως και μπορείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο με αυτό.

Ο χρόνος που δαπανάται για τη συναρμολόγηση του μοντέλου δεν θα πάει χαμένος.

Το μοντέλο DIY "The Great Bell" είναι ένα σταθερό πρωτότυπο πύργου ρολογιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς.

Το "The Great Bell" είναι εξοπλισμένο με μια πλατφόρμα που εξασφαλίζει τη σταθερότητά του. Πολλές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του πραγματικού νεογοτθικού πύργου αντικατοπτρίζονται στις λεπτομέρειες του μοντέλου. Ως εκ τούτου, η συναρμολόγησή του συνδέεται με μια μικρή απόκλιση στην ιστορία της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής.

Το κύριο συστατικό του πύργου είναι το ρολόι. Με τον ηλεκτρονικό του μηχανισμό, το ρολόι δείχνει την πραγματική ώρα και τροφοδοτείται από μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται), οι οποίες μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν.

Επιπλέον, το "The Great Bell" μπορεί να μετατραπεί σε επιτραπέζιο φωτιστικό ή νυχτερινό φως τοποθετώντας μια ηλεκτρική πηγή φωτός όπως ένα κερί LED (δεν περιλαμβάνεται) ή άλλη πηγή φωτός μέσα.

Προσοχή! Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε πηγές ανοικτής φλόγας ως λάμπα! Μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς επίβλεψη! Η απερισκεψία μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά!

Η «Μεγάλη Καμπάνα» είναι φτιαγμένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα παράθυρα, τα στολίδια στους τοίχους, η στέγη με την υφή των κεραμιδιών και ο σχεδιασμός του ρολογιού του δίνουν αυθεντικότητα και πρωτοτυπία.

Όπως όλα τα σετ κτιρίων DIY "Metal Time", το "The Great Bell" είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλο για τρόφιμα και εγκεκριμένο για καταναλωτικά αγαθά και παιχνίδια.

Η ακριβής κοπή του σετ εξαλείφει την πιθανότητα τραυματισμού κατά τη διαδικασία συναρμολόγησης. Τα μέρη προσαρμόζονται με ακρίβεια μεταξύ τους και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα κατά την άρθρωση.

Οι ευχάριστες απτικές αισθήσεις, η αντοχή και η αισθητική του βουρτσισμένου μετάλλου διακρίνουν ευνοϊκά τα χαλύβδινα μέρη από το ξύλο ή το πλαστικό που χρησιμοποιούνται σε άλλα κιτ κτιρίων.

Βολική επίπεδη συσκευασία από φιλικό προς το περιβάλλον ανακυκλώσιμο χαρτόνι συνδυάζει τη συμπαγή και αισθητική ενός δώρου κύρους.

Κάθε αγορά ενός μοντέλου "Metal Time" λαμβάνει ένα σήμα συλλόγου, μια ευχαριστήρια κάρτα και έναν μοναδικό αριθμό που εκχωρείται σε κάθε μοντέλο. Η συμμετοχή στο κλαμπ "Metal Time" ανοίγει πρόσθετες ευκαιρίες για κάθε αγοραστή.

Το κιτ κατασκευής DIY "The Great Bell" είναι ένα μεγάλο δώρο για τους γνώστες της ιστορικής αρχιτεκτονικής και των παγκόσμιων αξιοθέατων.

Η διαδικασία συναρμολόγησης ενός μοντέλου μπορεί να είναι μια συναρπαστική αναζήτηση για μια ομάδα φίλων ή για την οικογένεια. Λίγες ώρες σκληρής δουλειάς θα ανταμειφθούν με ένα ευχάριστο αναμνηστικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Πρώτον, το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική διακόσμηση.

Δεύτερον, το "The Great Bell" μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρολόι. Ο ηλεκτρονικός μηχανισμός ρολογιού δείχνει την ακριβή ώρα και μετατρέπει το μοντέλο σε ένα εξαιρετικό λειτουργικό gadget.

Τρίτον, μια ηλεκτρονική πηγή φωτός ή κερί μπορεί να τοποθετηθεί στο εσωτερικό του πύργου, η οποία θα το μετατρέψει σε πρωτότυπο λαμπτήρα, νυχτερινό φως ή φωτισμένο ρολόι. Θα πάρουν τη νόμιμη θέση τους στους χώρους αναψυχής του σπιτιού σας.

Τέταρτον, το συναρμολογημένο μοντέλο μπορεί να γίνει παιχνίδι. Ως μέρος μιας πρότυπης πόλης ή εργοταξίου σε ένα νηπιαγωγείο, μπορεί να γίνει η κυρίαρχη φιγούρα και η αγαπημένη συσκευή του παιδιού σας.

Και τέλος, το "The Great Bell" μπορεί να γίνει μέρος της συλλογής σας "Metal Time" αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, την κατασκευή και τα αξιοθέατα. Με τη βοήθεια μοντέλων από αυτή τη συλλογή, μπορείτε να χτίσετε μια ολόκληρη πόλη αντιγράφοντας υπάρχουσες γειτονιές ή δημιουργώντας το δικό σας έργο. Αυτό μπορεί να εντυπωσιάσει τους φίλους ή να λύσει ένα πρόβλημα στην απεικόνιση της παρουσίασης του νέου σας έργου.

ΑρχείοΜέγεθος
The_Great_Bell_users_guide_web.pdf3.75MB Λήψη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά
Κομμάτια35
Προτεινόμενη Ηλικία14+
Ομάδες Κομματιών0-99
Βαθμός Δυσκολίας (1-8)2
Διαστάσεις Κατόπιν Συναρμολόγησης (Μ x Π x Υ)8.1 × 8.1 x 28.8 cm
ΥλικόΑνοξείδωτο Ατσάλι