Menu
Your Cart

Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων

Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Φορτηγό Μεταφοράς Λατομείων
Αποστολή χωρίς χρέωση μεταφορικών
Το είδος αυτό αποστέλλεται χωρίς χρέωση μεταφορικών
64,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 52,41€
  • Stock: Παράδοση σε 8-10 ημέρες
  • Κωδικός: MT014

Ανεβείτε στο θρυλικό φορτηγό εξόρυξης που είναι ένα πραγματικό τέρας για εκτός αυτοκινητόδρομου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε περιβάλλοντα εξόρυξης υψηλής παραγωγής και βαρέως τύπου, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς κατασκευαστικού εξοπλισμού ή εξορυσσόμενων μεταλλευμάτων και ορυκτών.

Αν συγκρίνετε τον κόσμο των αυτοκινήτων με τον κόσμο των ζώων, το ανατρεπόμενο φορτηγό θα πρέπει να αντιπροσωπεύεται από τον ελέφαντα.

Αν κάνουμε τη σύγκριση μεταξύ των αυτοκινήτων και των ζώων, ο βαρύς ειδικός εξοπλισμός θα αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα ζώα της γης. Ένα ανατρεπόμενο φορτηγό μπορεί να παρομοιαστεί με έναν ελέφαντα. Είναι εξίσου τεράστιο, σταθερό και λειτουργικό. Αυτά τα υπερ-οχήματα μεταφέρουν ανελέητα επιφάνειες περίπου 250 τόνων σε ένα μόνο ταξίδι. Σκεφτείτε 10 αυτοκίνητα Tesla Model S και 10 Mercedes S600 στο ίδιο αμάξωμα! Οι κινητήρες στα ανατρεπόμενα φορτηγά έχουν ισχύ 2.700 ίππους, επιτρέποντάς του να τραβήξει ένα βαρύ φορτίο σε ανηφόρα σε έναν σκληρό βραχώδη δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Η διάμετρος των τροχών των ανατρεπόμενων φορτηγών είναι πάνω από 15 πόδια. Εάν τρεις αρκετά ψηλοί άνθρωποι πρόκειται να τοποθετηθούν ο ένας στους ώμους του άλλου, μετά βίας θα φτάσουν στο ύψος του τροχού. Οι οδηγοί πρέπει να ανέβουν 18-24 σκαλοπάτια για να μπουν στην καμπίνα.

Κατά το σχεδιασμό του Quarry Transporter, η ομάδα του Metal Time χρησιμοποίησε τα κοινά χαρακτηριστικά των βαρέων φορτηγών εξόρυξης, των μεγαλύτερων φορτηγών στον κόσμο. Ο απλός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα και η χωρητικότητα φορτίου παρακίνησαν τους σχεδιαστές του Metal Time να αναπτύξουν τραχύτητα στην κατασκευή του σχεδίου. Το Quarry Transporter είναι σίγουρα ένα σπάνιο όχημα. Και θα πάρει τη δικαιωματική του θέση στη συλλογή σας.

Το Quarry Transporter αποτελείται από έναν μηχανισμό περιέλιξης με ελατήριο που κινεί το ανατρεπόμενο φορτηγό. Το τεράστιο σώμα μοντέλου μπορεί να εναλλάσσει θέσεις από οριζόντια σε κάθετη.

Ο σχεδιαστής μας φρόντισε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα ελαστικά, τα χειριστήρια της καμπίνας και τη σκάλα του οδηγού. Εξαιτίας αυτού, το ανατρεπόμενο φορτηγό φαίνεται ρεαλιστικό.

Το "Quarry Transporter" θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι εκκαθάρισης που μπορεί να μεταφέρει μικρά αντικείμενα στο πίσω μέρος για παιδιά.

Για ενήλικες, εκτός από τον εξωραϊσμό του εσωτερικού, μέρος της διαρρύθμισης της επιχείρησης, συμμετέχων στον αγώνα συλλεκτικών μοντέλων, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Το Quarry Transporter, όπως όλα τα μοντέλα Metal Time, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. Η κοπή με λέιζερ καταργεί τις αιχμηρές άκρες. Τα μέρη ταιριάζουν άνετα και σταθερά σε κάθε ένα. Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας κάνει τα μοντέλα μας να ξεχωρίζουν έναντι των μοντέλων από ξύλο ή πλαστικό.

Κάθε αγοραστής του μοντέλου "Metal time" λαμβάνει μια κάρτα λέσχης, μια ευχαριστήρια κάρτα και έναν μοναδικό σειριακό αριθμό που εκχωρείται σε κάθε μοντέλο. Η κατάλληλη επίπεδη συσκευασία κατασκευασμένη από συντηρήσιμο φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι ενσωματώνει τη σταθερότητα και την αισθητική ενός δώρου κύρους.

Το Quarry Transporter είναι κατασκευασμένο για μια μεγάλη ποικιλία χρηστών από την ηλικία των 14 ετών. Το μοντέλο έρευνας και συναρμολόγησης, ενισχύει τις τεχνικές δεξιότητες δημιουργικότητας, εμπνέει τη μελέτη της ιστορίας της επιστήμης και της τεχνολογίας. Εκτός από ενεργός κατασκευαστής αναψυχής, τα μοντέλα της Metal Time φαίνονται όμορφα εμφανίζονται στο σπίτι ή στο γραφείο σας και κάνουν υπέροχα δώρα,

Για να γίνουν συλλεκτικά και εμπορεύσιμα, κάθε ένα από τα μοντέλα μας έχει έναν μοναδικό σειριακό αριθμό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά
Κομμάτια71
Προτεινόμενη Ηλικία14+
Ομάδες Κομματιών0-99
Βαθμός Δυσκολίας (1-8)6
Διαστάσεις Κατόπιν Συναρμολόγησης (Μ x Π x Υ)13 x 7 x 7 cm
ΥλικόΑνοξείδωτο Ατσάλι
ΑρχείοΜέγεθος
Quarry_Transporter_users_guide_web.pdf3.94MB Λήψη