Menu
Your Cart

Άρμα Tog II*

Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Hot
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
Άρμα Tog II*
13,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,28€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: MT067

Αναπτύχθηκε για πόλεμο χαρακωμάτων. Αρχικά, ο οπλισμός επρόκειτο να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του κύτους και των πλευρικών sponsons. Ωστόσο, αργότερα αποφασίστηκε να μην προστεθούν sponsons αλλά να τοποθετηθεί ένας πυργίσκος. Μέχρι το 1943, όταν το TOG 2 * ολοκληρώθηκε και ήταν έτοιμο για δοκιμές, ήταν ήδη ξεπερασμένο. Το όχημα δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία.

Πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο βρετανικός στρατός ασχολήθηκε με την κατασκευή ενός στόλου νέων αρμάτων μάχης. Επρόκειτο να διευθύνεται από ένα νέο υπερβαρύ άρμα μάχης για την έφοδο στις εχθρικές θέσεις. Οι Βρετανοί είχαν εμπειρία στην κατασκευή τέτοιων οχημάτων από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν αδέξια τεράστια κινούμενα φρούρια με ισχυρή πανοπλία και οπλισμό. Ως εκ τούτου, το αντικείμενο που ονομάζεται "TOG II" είχε επίσης αυτές τις ιδιότητες.

Το θωρακισμένο τέρας με βάρος 82 τόνων, ύψος 3 μ. Και μήκος άνω των 10 μ. Έπρεπε να εμπνεύσει φόβο στον εχθρό. Όπως και οι προκάτοχοί του, ο εξοπλισμός κίνησης του άρματος ήταν κρυμμένος μέσα στο κύτος και οι ερπύστριες προεξείχαν από το κεντρικό τμήμα, το οποίο ήταν μια θωρακισμένη κάψουλα για όπλα και πλήρωμα έξι ατόμων.

Αρχικά, οι σχεδιαστές είχαν μια ιδέα να κρεμάσουν τον οπλισμό και στα sponsons, αλλά στη συνέχεια μετακινήθηκε στο μπροστινό μέρος του άρματος και τα sponsons έγιναν μέρος του κύριου σώματος. Κατασκευάστηκαν καταπακτές για την εκτόξευση κελυφών και τη φόρτωση πυρομαχικών.

Το κύριο πυροβόλο του "TOG II" ήταν ένα αντιαρματικό πυροβόλο 75 χιλιοστών "QF 17 pounder", το καλύτερο στην κατηγορία του σε υπηρεσία στη Μεγάλη Βρετανία. Εκτός από αυτό, το μπροστινό μέρος της δεξαμενής είχε μια υποδοχή για ένα πολυβόλο "BESA" 7,92 χιλιοστών.

Το "TOG II" προωθήθηκε από έναν κινητήρα "Paxman-Ricardo" 600 ίππων. Η ταχύτητα του άρματος δεν ήταν υψηλή, αλλά ο σκοπός του δεν ήταν να κάνει μια γρήγορη επίθεση, αλλά να καταστρέψει χαρακώματα και οχυρώσεις του εχθρού και να καταστρέψει δεξαμενές και ανθρώπινο δυναμικό του εχθρού. Ο ρόλος του άρματος ως κινητού όπλου εξετάστηκε επίσης, αλλά αργότερα αυτή η ιδέα απορρίφθηκε.

Το "TOG II" παρήχθη σε ένα μόνο αντίγραφο και χρησιμοποιήθηκε ως κλίνη δοκιμών τεχνολογίας. Αυτό το μοντέλο εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα σε ένα μουσείο στο Bovington της Αγγλίας.

Το σούπερ τανκ δεν έριξε ούτε μία βολή στον εχθρό, αλλά έδωσε μεγάλη ώθηση στην τεχνολογία και ενέπνευσε τους μηχανικούς να δημιουργήσουν πολλά βαριά οχήματα μάχης.

Στο δημοφιλές παιχνίδι MMO δεξαμενών "World of Tanks" αυτό το τανκ είναι μεταξύ των premium δεξαμενών. Το επίπεδο μηχανής 6 επιδεικνύει υψηλή απόδοση και είναι αναβαθμίσιμο, γεγονός που σας επιτρέπει να κερδίσετε πολλές νίκες στα εικονικά πεδία μάχης. Είναι ένα σπάνιο και τιμητικό τρόπαιο για τους οπαδούς του "WoT".

Το μοντέλο αυτοσυναρμολόγησης "TOG II" είναι ένα προϊόν συνεργασίας των "Wargaming" και "Metal Time Workshop".

Στο μοντέλο "TOG II" εφαρμόστηκε ένας αναγνωρίσιμος σχεδιασμός φρουρίου σε τροχούς: πυργίσκος με όπλο, μακρύ κύτος, κρυφό εργαλείο κίνησης, καταπακτές στα πόνσον και πυργίσκος. Οι επιφάνειες είναι ανάγλυφες και χαραγμένες με ηλεκτροχημική χάραξη, δίνοντας στο μοντέλο μια ομοιότητα με το αρχικό όχημα μάχης. Όλα τα μέρη του μοντέλου είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, που χρησιμοποιείται στις βιομηχανίες τροφίμων, καταναλωτικών αγαθών και παιχνιδιών. Η ακριβής κοπή επιτρέπει τη συναρμολόγηση των μοντέλων χωρίς πρόσθετα εργαλεία, συγκόλληση και κόλληση.

Το μοντέλο κλίμακας του "TOG II" μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναμνηστικό, εσωτερική διακόσμηση ή πολύτιμο βραβείο για τους οπαδούς του "WoT". Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εγκαταστάσεων, μοντέλων ή ανακατασκευών μαχών αρμάτων μάχης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Θα πάρει μια άξια θέση στη συλλογή προκατασκευασμένων μοντέλων "Metal Time workshop" και "World of tanks". Αλλά ο κύριος σκοπός του είναι η τεχνική δημιουργικότητα, η κοινή μοντελοποίηση και η ανάπτυξη χειροποίητων δεξιοτήτων.

Τα μοντέλα DIY "Metal Time" ενθαρρύνουν τους ιδιοκτήτες τους να μελετήσουν την ιστορία της τεχνολογίας και να αναπτύξουν δεξιότητες στην κατασκευή. Σε κάθε ένα από τα μοντέλα μας αποδίδεται ένας μοναδικός σειριακός αριθμός και τα μετατρέπει σε αντικείμενο συλλογής και ανταλλαγής. Το "Metal Time" Owners Club είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα ενθουσιωδών κατασκευαστών.

ΑρχείοΜέγεθος
Tank_TOG_II_users_guide_web.pdf975.15KB Λήψη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή

Χρήσιμες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά
Κομμάτια29
Προτεινόμενη Ηλικία14+
Ομάδες Κομματιών0-99
Βαθμός Δυσκολίας (1-8)1
Διαστάσεις Κατόπιν Συναρμολόγησης (Μ x Π x Υ)15.4×4.4×4.2 cm
ΥλικόΑνοξείδωτο Ατσάλι